donut collections

By: shahfiq manap

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Dec-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark

Dear Viewers..for the time being i might not update my fotopages..but you still can view my pictures at :

http://www.flickr.com/photos/shahfiq


Sunday, 9-Nov-2008 13:53 Email | Share | | Bookmark
Shutter perlahan dan Sudut rendah (Slow shutter and Low angle)






Monday, 3-Nov-2008 14:13 Email | Share | | Bookmark
Canon Photomarathon

Last week aku, adesh, husaini dan wanrap join Canon Photomarathon kat Time Square..penat, confused, kurang berpuas hati, dapat xperience semua cukup lengkap kami dapat dari pukul 7.30pagi smp 9mlm..ada 3 tema kami semua kene accomplish..apa yang aku dapat lihat, kalau aku salah mintak maaf banyak2..mostly contestant agak 'blur' dgn tema yg diberi..bila masuk tema yg ketiga barulah aku tgk depa semua dok senyum kambing sebab tema ketiga ialah 'goes green'..so kat bawah ni gambar2 yg aku dah shoot utk ketiga-tiga tema tu and gambar2 sampingan..enjoice

p/s : aku tak pandai tangkap gambar, sebab tu tak menang

1. Indulge Metropolitan


2. Mess in Rules


3. Goes Green







-ihsan mr husaini


-ihsan mr husaini



Friday, 17-Oct-2008 10:10 Email | Share | | Bookmark
Some additional pictures in my fotopages

Since ramadhan, i have no pictures to upload.. So, to fulfill my thirst, i just select 2 pictures from my collection and upload it in here.. More pictures to come soon (pictures from OPEN HOUSE maybe )





Monday, 6-Oct-2008 02:22 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya and Reban Ayam







[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net